Verzending & retourneren

Verzendkosten
De verzendkosten binnen Nederland bedragen altijd € 7.50 per bestelling tot 30 kg. 

Levertijd & bezorging
Voor de meeste artikelen geldt een levertijd van één tot enkele werkdagen. Mocht de levertijd onverhoopt langer zijn, dan zullen wij u zo snel mogelijk over de afwijkende levertijd informeren.

Bestelling vóór 16.00 uur    

Bezorging      

Maandag

Dinsdag

Dinsdag

Woensdag

Woensdag

Donderdag

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag

Zaterdag

Zaterdag

Maandag

 

 


Uw bestelling wordt bezorgd door pakketdienstverlener. Bestellingen worden bezorgd van maandag tot en met zaterdag. Wanneer de bestelling wordt aangeboden en u bent niet thuis, dan vindt u een bericht van de bezorger in uw brievenbus. Uw bestelling wordt nogmaals aangeboden of de bestelling wordt bij uw buren afgeleverd. Het kan ook zijn dat de bezorger het pakket aanbiedt bij het dichtstbij zijnde depot . Altijd ontvangt u een bericht van de bezorger wat er zal gebeuren met uw bestelling.

Verzendbevestiging en uw bestelling volgen
Wanneer uw bestelling is verzonden, dan ontvangt u van ons een e-mail met de verzendbevestiging en een track & trace code. Met deze code kunt u snel en gemakkelijk de status van uw bestelling opzoeken op de website van de pakketbezorger. 

Retourneren
Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met uw bestelling of een door u besteld artikel, dan heeft u de mogelijkheid om uw bestelling of een deel hiervan te retourneren. Overeenkomstig onze algemene voorwaarden dient dit te gebeuren binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling en uitsluitend wanneer het artikel nog in ongebruikte en onbeschadigde staat verkeert.
Wilt u een artikel retour sturen? Neemt u dan alstublieft eerst contact op met onze klantenservice. Wij zullen u dan zo snel mogelijk over de retourprocedure informeren.

Beschadiging
Heeft u uw bestelling beschadigd ontvangen? Voor zover mogelijk dient u hiervan direct melding te maken bij ontvangst van de bestelling aan de deur. Om het probleem zo snel mogelijk op te kunnen lossen, vragen wij u ons een e-mail te sturen met een beschrijving van de schade en duidelijke foto’s. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Producten vergelijken (0)

Geen producten geselecteerd.